Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (2024)

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (1)

Streama TV4 Play Sjuan Webb-TV

Alla TV-kanalerPlayTV4 PlayGolden Boy

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (2)

Golden Boy TV4 Play. Turkisk dramaserie från 2023. I den här dramaserien skildras livet för den välbärgade gräddan i Istanbul. Handlingen kretsar kring systrarna Seyran och Suna, vars vägar korsas med den förmögna ungkarlen Ferit. Det kommer att leda till att deras liv förändras, för alltid. I andra säsongen av Golden Boy fortsätter vi följa Ferit och Seyran vars förbjudna kärlek fortfarande att blomstra men kan den överleva bland de förmögna familjerna i Istanbul, vars vardag genomsyras förbjuden kärlek, lögner och svek. Del 48 av 125. Säsong 2. Regissör: Burcu Alptekin. Medverkande: Afra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu. Producerat år 2023.

Streama Golden Boy på TV4 Play. Se senaste och alla tidigare tillgängliga avsnitt. TV4 Play webb-tv, streama program, serier och filmer gratis.

  • 5 av 105
  • 60 min
  • Dramaserie
  • Läs mer om Golden Boy

Säsong 2

Avsnitt 17

Ferit hamnar i konflikt med Kaya när det framkommer att Kaya hjälpt Seyran att ansöka till universitetet. Hon känner sig fortsatt manipulerad av sin familj att ge upp sin dröm om att utbilda sig till lärare och istället skaffa barn. I andra säsongen av Golden Boy fortsätter vi följa Ferit och Seyran vars förbjudna kärlek fortfarande att blomstra men kan den överleva bland de förmögna familjerna i Istanbul, vars vardag genomsyras förbjuden kärlek, lögner och svek. Del 17 av 125. Säsong 2. Regissör: Burcu Alptekin. Medverkande: Afra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu.

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (3)
  • 8/7 kl 12:00

Avsnitt 18

Seyran bestämmer sig slu*tligen för att inte börja på universitetet, till sin familjs förvåning efter att hon precis berättat om sina planer att studera. Kaya accepterar inte hennes beslu*t och försöker övertala henne att ändra sig. I andra säsongen av Golden Boy fortsätter vi följa Ferit och Seyran vars förbjudna kärlek fortfarande att blomstra men kan den överleva bland de förmögna familjerna i Istanbul, vars vardag genomsyras förbjuden kärlek, lögner och svek. Del 18 av 125. Säsong 2. Regissör: Burcu Alptekin. Medverkande: Afra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu.

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (4)
  • 8/7 kl 12:55
Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (5)
  • 9/7 kl 12:00

Avsnitt 19

Påverkad av vad Suna har berättat om Seyrans dröm om att studera bestämmer sig Ferit för att åka till universitetet och överraska Seyran men i slu*tändan är det han som blir överraskad när han ser Seyrat och Kaya där tillsammans. I andra säsongen av Golden Boy fortsätter vi följa Ferit och Seyran vars förbjudna kärlek fortfarande att blomstra men kan den överleva bland de förmögna familjerna i Istanbul, vars vardag genomsyras förbjuden kärlek, lögner och svek. Del 19 av 125. Säsong 2. Regissör: Burcu Alptekin. Medverkande: Afra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu.

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (6)
  • 9/7 kl 13:00
Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (7)
  • 10/7 kl 12:00

Avsnitt 20

Seyran vågar äntligen berätta för Kazim att hon börjat på universitetet men hon är rädd för hur han ska reagera. Ifakat planterar idén om ett äktenskap med Suna hos Kaya och Nükhet verkar ha en hemliga baktankar som bara Kaya känner till. I andra säsongen av Golden Boy fortsätter vi följa Ferit och Seyran vars förbjudna kärlek fortfarande att blomstra men kan den överleva bland de förmögna familjerna i Istanbul, vars vardag genomsyras förbjuden kärlek, lögner och svek. Del 20 av 125. Säsong 2. Regissör: Burcu Alptekin. Medverkande: Afra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu.

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (8)
  • 10/7 kl 13:00
Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (9)
  • 11/7 kl 12:00

Avsnitt 21

Kazim är upprörd över Seyrans beslu*t att prioritera studier över att försöka bli gravid. Sultan konspirerar mot Seyran och Ferit med hjälp av Ifakat men saker och ting går inte riktigt som planerat. I andra säsongen av Golden Boy fortsätter vi följa Ferit och Seyran vars förbjudna kärlek fortfarande att blomstra men kan den överleva bland de förmögna familjerna i Istanbul, vars vardag genomsyras förbjuden kärlek, lögner och svek. Del 21 av 125. Säsong 2. Regissör: Burcu Alptekin. Medverkande: Afra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu.

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (10)
  • 11/7 kl 13:00
Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (11)
  • 12/7 kl 12:00

Avsnitt 22

Efter att det har framkommit att Sultan har lagt preventivmedel i Seyrans dricka måste Sultan fly. Samtidigt får Kazim veta vad som hänt och både han och Seyran är övertygade om att det är någon annan som tvingat Sultan att göra det. I andra säsongen av Golden Boy fortsätter vi följa Ferit och Seyran vars förbjudna kärlek fortfarande att blomstra men kan den överleva bland de förmögna familjerna i Istanbul, vars vardag genomsyras förbjuden kärlek, lögner och svek. Del 22 av 125. Säsong 2. Regissör: Burcu Alptekin. Medverkande: Afra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu.

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (12)
  • 12/7 kl 13:00
Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (13)
  • 15/7 kl 12:00

Avsnitt 23

Kazim sätter press på Seyran och hotar med att kasta ut henne om hon inte ger Korhans ett barnbarn. Ferit känner sig trängd efter allt som hänt och går ut med Abidin och trots att han försöker hålla sig borta från trubbel tycks trubbel hitta honom. I andra säsongen av Golden Boy fortsätter vi följa Ferit och Seyran vars förbjudna kärlek fortfarande att blomstra men kan den överleva bland de förmögna familjerna i Istanbul, vars vardag genomsyras förbjuden kärlek, lögner och svek. Del 23 av 125. Säsong 2. Regissör: Burcu Alptekin. Medverkande: Afra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu.

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (14)
  • 15/7 kl 13:00
Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (15)
  • 16/7 kl 12:00

Avsnitt 24

Ferit kommer hem full och bekänner för Ifakat att han ska bli pappa men att Seyran inte är barnets mamma. Ifakat avfärdar det på grund av Ferits berusade tillstånd. Ifakat tar hem Sultan igen och varnar henne att inte avslöja något. I andra säsongen av Golden Boy fortsätter vi följa Ferit och Seyran vars förbjudna kärlek fortfarande att blomstra men kan den överleva bland de förmögna familjerna i Istanbul, vars vardag genomsyras förbjuden kärlek, lögner och svek. Del 24 av 125. Säsong 2. Regissör: Burcu Alptekin. Medverkande: Afra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu.

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (16)
  • 16/7 kl 13:00
Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (17)
  • 17/7 kl 12:00

Avsnitt 25

Seyran är medveten om att Sultan har berättat något för Kazim som han inte borde veta. Hon söker upp Sultan tillsammans med Gülgün. Ifakats försök att få ihop Suna och Kaya verkar äntligen ge resultat när Suna tar initiativ till en kyss. I andra säsongen av Golden Boy fortsätter vi följa Ferit och Seyran vars förbjudna kärlek fortfarande att blomstra men kan den överleva bland de förmögna familjerna i Istanbul, vars vardag genomsyras förbjuden kärlek, lögner och svek. Del 25 av 125. Säsong 2. Regissör: Burcu Alptekin. Medverkande: Afra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu.

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (18)
  • 17/7 kl 13:00
Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (19)
  • 18/7 kl 12:00

Avsnitt 26

Seyran är arg och besviken när hon äntligen känner till Ferits förflutna och hon bestämmer sig för att konfrontera honom. Kaya och Suna tycks bli allt närmare varandra trots att Kazim inte är nöjd med den spirande relationen. I andra säsongen av Golden Boy fortsätter vi följa Ferit och Seyran vars förbjudna kärlek fortfarande att blomstra men kan den överleva bland de förmögna familjerna i Istanbul, vars vardag genomsyras förbjuden kärlek, lögner och svek. Del 26 av 125. Säsong 2. Regissör: Burcu Alptekin. Medverkande: Afra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu.

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (20)
  • 18/7 kl 13:00
Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (21)
  • 19/7 kl 12:00

Avsnitt 27

Seyran har klurat ut vad Ifakat har i kikaren men trots det kan hon inte övertyga Suna om att hon kommer att bli en bricka i Ifakats spel. Suna har bestämt sig för att älska Kaya oavsett. Samtidigt smider Pelin och Ferrin planer för babyn. I andra säsongen av Golden Boy fortsätter vi följa Ferit och Seyran vars förbjudna kärlek fortfarande att blomstra men kan den överleva bland de förmögna familjerna i Istanbul, vars vardag genomsyras förbjuden kärlek, lögner och svek. Del 27 av 125. Säsong 2. Regissör: Burcu Alptekin. Medverkande: Afra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu.

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (22)
  • 19/7 kl 13:00
Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (23)
  • 22/7 kl 12:00

Avsnitt 28

Nükhet planerar att slå undan Ifakat genom att använda sig av Sultan och Taylan men planen är på väg att förstöras av omgivningen. Kaya gillar inte det hon gör. Samtidigt framkommer allt mer om Ferits förflutna och Ifakats gamla intriger. I andra säsongen av Golden Boy fortsätter vi följa Ferit och Seyran vars förbjudna kärlek fortfarande att blomstra men kan den överleva bland de förmögna familjerna i Istanbul, vars vardag genomsyras förbjuden kärlek, lögner och svek. Del 28 av 125. Säsong 2. Regissör: Burcu Alptekin. Medverkande: Afra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu.

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (24)
  • 22/7 kl 13:00
Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (25)
  • 23/7 kl 12:00

Avsnitt 29

Pelin måste möta sin farbrors varningar. Suna konfronterar Seyran och stämningen blir allt mer spänd när Ferit ställer Taylan och Abidin mot väggen för att få svar. Samtidigt fattar Seyran ett modigt beslu*t. I andra säsongen av Golden Boy fortsätter vi följa Ferit och Seyran vars förbjudna kärlek fortfarande att blomstra men kan den överleva bland de förmögna familjerna i Istanbul, vars vardag genomsyras förbjuden kärlek, lögner och svek. Del 29 av 125. Säsong 2. Regissör: Burcu Alptekin. Medverkande: Afra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu.

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (26)
  • 23/7 kl 13:00
Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (27)
  • 24/7 kl 12:00

Avsnitt 30

Ferit tror att han inte kommer att hamna i mer trubbel om han behåller Taylan ovetande om fotot Taylan har av Ferit som kysser Pelins mage. Nükhet lämnar villan och beger sig till Zerrin för att samla sig och återvänder med ännu större planer. I andra säsongen av Golden Boy fortsätter vi följa Ferit och Seyran vars förbjudna kärlek fortfarande att blomstra men kan den överleva bland de förmögna familjerna i Istanbul, vars vardag genomsyras förbjuden kärlek, lögner och svek. Del 30 av 125. Säsong 2. Regissör: Burcu Alptekin. Medverkande: Afra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu.

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (28)
  • 24/7 kl 13:00
Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (29)
  • 25/7 kl 12:00

Avsnitt 31

Efter att ha blivit tillsagd på skarpen av Kazim besöker Seyran Ifakat och Kaya men saker går inte som hon tänkt sig och Suna beskyller henne för att vara missunnsam. Ferit träffar Pelin för att försäkra sig om att hon inte skickat fotot till Seyran. I andra säsongen av Golden Boy fortsätter vi följa Ferit och Seyran vars förbjudna kärlek fortfarande att blomstra men kan den överleva bland de förmögna familjerna i Istanbul, vars vardag genomsyras förbjuden kärlek, lögner och svek. Del 31 av 125. Säsong 2. Regissör: Burcu Alptekin. Medverkande: Afra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu.

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (30)
  • 25/7 kl 13:00
Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (31)
  • 26/7 kl 12:00

Avsnitt 32

Suna bestämmer sig för att fullfölja förlovningen. Nükhet berättar berättar för Sehmuz vem som är pappan till Pelins baby. Ferit konfronterar Sehmuz och berättar att han inte tänker skilja sig och planerar att ta sitt faderliga ansvar. I andra säsongen av Golden Boy fortsätter vi följa Ferit och Seyran vars förbjudna kärlek fortfarande att blomstra men kan den överleva bland de förmögna familjerna i Istanbul, vars vardag genomsyras förbjuden kärlek, lögner och svek. Del 32 av 125. Säsong 2. Regissör: Burcu Alptekin. Medverkande: Afra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu.

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (32)
  • 26/7 kl 13:00
Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (33)
  • 29/7 kl 12:00

Avsnitt 33

Kazim är rasande över vad han just fått reda på och Ferit är desperat nog att be Ifakat om hjälp. Seyran är fortfarande förvirrad över fotot och hamnar i bråk med Ferit igen. Suna oroar sig över förlovningen men tycker allt mer om Kaya. I andra säsongen av Golden Boy fortsätter vi följa Ferit och Seyran vars förbjudna kärlek fortfarande att blomstra men kan den överleva bland de förmögna familjerna i Istanbul, vars vardag genomsyras förbjuden kärlek, lögner och svek. Del 33 av 125. Säsong 2. Regissör: Burcu Alptekin. Medverkande: Afra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu.

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (34)
  • 29/7 kl 13:00
Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (35)
  • 30/7 kl 12:00

Avsnitt 34

Halis är påverkad över vad han just fått veta och Ferit är förvirrad. Suna och Kaya förlovar sig mot alla odds. Seyran öppnar sig för sin syster om varför hon är upprörd och Abidin är hjärtekrossad över Sunas förlovning. I andra säsongen av Golden Boy fortsätter vi följa Ferit och Seyran vars förbjudna kärlek fortfarande att blomstra men kan den överleva bland de förmögna familjerna i Istanbul, vars vardag genomsyras förbjuden kärlek, lögner och svek. Del 34 av 125. Säsong 2. Regissör: Burcu Alptekin. Medverkande: Afra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu.

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (36)
  • 30/7 kl 13:00
Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (37)
  • 31/7 kl 12:00

Avsnitt 35

Seyran är förstörd över Sunas och Kayas förlovning. Ferit försöker hjälpa till men gör bara saker värre. Ifakat och Nükhet konspirerar. Pelin försöker komma mellan Seyran och Ferit och allt fler lägger sig i Kohrans affärer. I andra säsongen av Golden Boy fortsätter vi följa Ferit och Seyran vars förbjudna kärlek fortfarande att blomstra men kan den överleva bland de förmögna familjerna i Istanbul, vars vardag genomsyras förbjuden kärlek, lögner och svek. Del 35 av 125. Säsong 2. Regissör: Burcu Alptekin. Medverkande: Afra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu.

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (38)
  • 31/7 kl 13:00
Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (39)
  • 1/8 kl 12:00

Avsnitt 36

Otippat nog förklarar Halis Agha att Ferit har hans fulla stöd. Seyran konfronterar Piril och Sena. Suna är fortsatt fast beslu*ten att gifta sig med Kaya och i det pågående kaoset bestäms att bröllopet ska genomföras redan nästa dag. I andra säsongen av Golden Boy fortsätter vi följa Ferit och Seyran vars förbjudna kärlek fortfarande att blomstra men kan den överleva bland de förmögna familjerna i Istanbul, vars vardag genomsyras förbjuden kärlek, lögner och svek. Del 36 av 125. Säsong 2. Regissör: Burcu Alptekin. Medverkande: Afra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu.

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (40)
  • 1/8 kl 13:00
Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (41)
  • 2/8 kl 12:00

Avsnitt 37

Mitt under ett bråk mellan Pelin och Ferit dyker Sehmuz upp och när han får veta vad som pågår ger han sig på Ferit. Samtidigt stjäl Seyran all uppmärksamhet från Sunas bröllop när hon chockar deras mamma med en oväntad bekännelse. I andra säsongen av Golden Boy fortsätter vi följa Ferit och Seyran vars förbjudna kärlek fortfarande att blomstra men kan den överleva bland de förmögna familjerna i Istanbul, vars vardag genomsyras förbjuden kärlek, lögner och svek. Del 37 av 125. Säsong 2. Regissör: Burcu Alptekin. Medverkande: Afra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu.

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (42)
  • 2/8 kl 13:00
Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (43)
  • 5/8 kl 12:00

Avsnitt 38

Sehmuz ordnar ett bröllop mellan Pelin och en av hans underhuggare. Piril fångar det hela på film och när han skickar den till Ferit bestämmer sig han för att ta saken i egna händer och rädda Pelin från Sehmuz för att gömma henne hos Kohrans. I andra säsongen av Golden Boy fortsätter vi följa Ferit och Seyran vars förbjudna kärlek fortfarande att blomstra men kan den överleva bland de förmögna familjerna i Istanbul, vars vardag genomsyras förbjuden kärlek, lögner och svek. Del 38 av 125. Säsong 2. Regissör: Burcu Alptekin. Medverkande: Afra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu.

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (44)
  • 5/8 kl 13:00
Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (45)
  • 6/8 kl 12:00

Avsnitt 39

Suna anpassar sig till sin nya roll som fru men i kaoset under bröllopsförberedelserna ser hon något hon inte var menad att se. Samtidigt möter Kazim Taylan och Ferits hemlighet kommer fram. Bröllopet påbörjas men kommer det att slu*ta lyckligt? I andra säsongen av Golden Boy fortsätter vi följa Ferit och Seyran vars förbjudna kärlek fortfarande att blomstra men kan den överleva bland de förmögna familjerna i Istanbul, vars vardag genomsyras förbjuden kärlek, lögner och svek. Del 39 av 125. Säsong 2. Regissör: Burcu Alptekin. Medverkande: Afra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu.

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (46)
  • 6/8 kl 13:00
Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (47)
  • 7/8 kl 12:00

Avsnitt 40

Pelin dyker upp, rädd att Ferit ska ha blivit skadad under Sehmuz räd av bröllopet. Seyrans värld rasar samman och Ferit är desperat eftersom han vet att han kommer att förlora henne. Innan hon lämnar bröllopet avslöjar hon Ifakat och Orhans affär. I andra säsongen av Golden Boy fortsätter vi följa Ferit och Seyran vars förbjudna kärlek fortfarande att blomstra men kan den överleva bland de förmögna familjerna i Istanbul, vars vardag genomsyras förbjuden kärlek, lögner och svek. Del 40 av 125. Säsong 2. Regissör: Burcu Alptekin. Medverkande: Afra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu.

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (48)
  • 7/8 kl 13:00
Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (49)
  • 8/8 kl 12:00

Avsnitt 41

Seyran är fortsatt orädd och berättar för alla att Kazim brukade slå henne och Suna. Ferit är fortsatt förstörd och försöker få Seyran att stanna men hon har bestämt sig för att lämna honom och hon flyr fältet. I andra säsongen av Golden Boy fortsätter vi följa Ferit och Seyran vars förbjudna kärlek fortfarande att blomstra men kan den överleva bland de förmögna familjerna i Istanbul, vars vardag genomsyras förbjuden kärlek, lögner och svek. Del 41 av 125. Säsong 2. Regissör: Burcu Alptekin. Medverkande: Afra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu.

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (50)
  • 8/8 kl 13:00
Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (51)
  • 9/8 kl 12:00

Avsnitt 42

Seyran tar sin tillflykt i skolan men det tar inte lång tid för Ferit att komma på vart hon gömmer sig. Kazim är besviken på Sunas åsikter om honom och situationen förvärras än mer när han blir utkastad ur villan tillsammans med sin familj. I andra säsongen av Golden Boy fortsätter vi följa Ferit och Seyran vars förbjudna kärlek fortfarande att blomstra men kan den överleva bland de förmögna familjerna i Istanbul, vars vardag genomsyras förbjuden kärlek, lögner och svek. Del 42 av 125. Säsong 2. Regissör: Burcu Alptekin. Medverkande: Afra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu.

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (52)
  • 9/8 kl 13:00
Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (53)
  • 12/8 kl 12:00

Avsnitt 43

Känslorna svallar i Korhans hushåll med Ifakat på ena sida och Gülgün på andra i den pågående konflikten. Ferit försöker gottgöra sina tidigare misstag och Kaya och Suna utforskar nya sidor av äktenskapet. I andra säsongen av Golden Boy fortsätter vi följa Ferit och Seyran vars förbjudna kärlek fortfarande att blomstra men kan den överleva bland de förmögna familjerna i Istanbul, vars vardag genomsyras förbjuden kärlek, lögner och svek. Del 43 av 125. Säsong 2. Regissör: Burcu Alptekin. Medverkande: Afra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu.

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (54)
  • 12/8 kl 13:00
Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (55)
  • 13/8 kl 12:00

Avsnitt 44

I den här dramaserien skildras livet för den välbärgade gräddan i Istanbul. Handlingen kretsar kring systrarna Seyran och Suna, vars vägar korsas med den förmögna ungkarlen Ferit. Det kommer att leda till att deras liv förändras, för alltid. I andra säsongen av Golden Boy fortsätter vi följa Ferit och Seyran vars förbjudna kärlek fortfarande att blomstra men kan den överleva bland de förmögna familjerna i Istanbul, vars vardag genomsyras förbjuden kärlek, lögner och svek. Del 44 av 125. Säsong 2. Regissör: Burcu Alptekin. Medverkande: Afra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu.

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (56)
  • 13/8 kl 13:00
Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (57)
  • 14/8 kl 12:00

Avsnitt 45

I den här dramaserien skildras livet för den välbärgade gräddan i Istanbul. Handlingen kretsar kring systrarna Seyran och Suna, vars vägar korsas med den förmögna ungkarlen Ferit. Det kommer att leda till att deras liv förändras, för alltid. I andra säsongen av Golden Boy fortsätter vi följa Ferit och Seyran vars förbjudna kärlek fortfarande att blomstra men kan den överleva bland de förmögna familjerna i Istanbul, vars vardag genomsyras förbjuden kärlek, lögner och svek. Del 45 av 125. Säsong 2. Regissör: Burcu Alptekin. Medverkande: Afra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu.

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (58)
  • 14/8 kl 13:00
Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (59)
  • 15/8 kl 12:00

Avsnitt 46

I den här dramaserien skildras livet för den välbärgade gräddan i Istanbul. Handlingen kretsar kring systrarna Seyran och Suna, vars vägar korsas med den förmögna ungkarlen Ferit. Det kommer att leda till att deras liv förändras, för alltid. I andra säsongen av Golden Boy fortsätter vi följa Ferit och Seyran vars förbjudna kärlek fortfarande att blomstra men kan den överleva bland de förmögna familjerna i Istanbul, vars vardag genomsyras förbjuden kärlek, lögner och svek. Del 46 av 125. Säsong 2. Regissör: Burcu Alptekin. Medverkande: Afra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu.

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (60)
  • 15/8 kl 13:00
Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (61)
  • 16/8 kl 12:00

Avsnitt 47

I den här dramaserien skildras livet för den välbärgade gräddan i Istanbul. Handlingen kretsar kring systrarna Seyran och Suna, vars vägar korsas med den förmögna ungkarlen Ferit. Det kommer att leda till att deras liv förändras, för alltid. I andra säsongen av Golden Boy fortsätter vi följa Ferit och Seyran vars förbjudna kärlek fortfarande att blomstra men kan den överleva bland de förmögna familjerna i Istanbul, vars vardag genomsyras förbjuden kärlek, lögner och svek. Del 47 av 125. Säsong 2. Regissör: Burcu Alptekin. Medverkande: Afra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu.

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (62)
  • 16/8 kl 13:00
Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (63)
  • 19/8 kl 12:00

Avsnitt 48

I den här dramaserien skildras livet för den välbärgade gräddan i Istanbul. Handlingen kretsar kring systrarna Seyran och Suna, vars vägar korsas med den förmögna ungkarlen Ferit. Det kommer att leda till att deras liv förändras, för alltid. I andra säsongen av Golden Boy fortsätter vi följa Ferit och Seyran vars förbjudna kärlek fortfarande att blomstra men kan den överleva bland de förmögna familjerna i Istanbul, vars vardag genomsyras förbjuden kärlek, lögner och svek. Del 48 av 125. Säsong 2. Regissör: Burcu Alptekin. Medverkande: Afra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu.

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (64)
  • 19/8 kl 13:00
Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (65)
  • 20/8 kl 12:00

Avsnitt 49

I den här dramaserien skildras livet för den välbärgade gräddan i Istanbul. Handlingen kretsar kring systrarna Seyran och Suna, vars vägar korsas med den förmögna ungkarlen Ferit. Det kommer att leda till att deras liv förändras, för alltid. I andra säsongen av Golden Boy fortsätter vi följa Ferit och Seyran vars förbjudna kärlek fortfarande att blomstra men kan den överleva bland de förmögna familjerna i Istanbul, vars vardag genomsyras förbjuden kärlek, lögner och svek. Del 49 av 125. Säsong 2. Regissör: Burcu Alptekin. Medverkande: Afra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu.

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (66)
  • 20/8 kl 13:00
Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (67)
  • 21/8 kl 12:00

Avsnitt 50

I den här dramaserien skildras livet för den välbärgade gräddan i Istanbul. Handlingen kretsar kring systrarna Seyran och Suna, vars vägar korsas med den förmögna ungkarlen Ferit. Det kommer att leda till att deras liv förändras, för alltid. I andra säsongen av Golden Boy fortsätter vi följa Ferit och Seyran vars förbjudna kärlek fortfarande att blomstra men kan den överleva bland de förmögna familjerna i Istanbul, vars vardag genomsyras förbjuden kärlek, lögner och svek. Del 50 av 125. Säsong 2. Regissör: Burcu Alptekin. Medverkande: Afra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu.

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (68)
  • 21/8 kl 13:00
Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (69)
  • 22/8 kl 12:00

Avsnitt 51

I den här dramaserien skildras livet för den välbärgade gräddan i Istanbul. Handlingen kretsar kring systrarna Seyran och Suna, vars vägar korsas med den förmögna ungkarlen Ferit. Det kommer att leda till att deras liv förändras, för alltid. I andra säsongen av Golden Boy fortsätter vi följa Ferit och Seyran vars förbjudna kärlek fortfarande att blomstra men kan den överleva bland de förmögna familjerna i Istanbul, vars vardag genomsyras förbjuden kärlek, lögner och svek. Del 51 av 125. Säsong 2. Regissör: Burcu Alptekin. Medverkande: Afra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu.

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (70)
  • 22/8 kl 13:00
Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (71)
  • 23/8 kl 12:05

Avsnitt 52

I den här dramaserien skildras livet för den välbärgade gräddan i Istanbul. Handlingen kretsar kring systrarna Seyran och Suna, vars vägar korsas med den förmögna ungkarlen Ferit. Det kommer att leda till att deras liv förändras, för alltid. I andra säsongen av Golden Boy fortsätter vi följa Ferit och Seyran vars förbjudna kärlek fortfarande att blomstra men kan den överleva bland de förmögna familjerna i Istanbul, vars vardag genomsyras förbjuden kärlek, lögner och svek. Del 52 av 125. Säsong 2. Regissör: Burcu Alptekin. Medverkande: Afra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu.

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (72)
  • 23/8 kl 13:00
Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (73)
  • 26/8 kl 12:00

Avsnitt 53

I den här dramaserien skildras livet för den välbärgade gräddan i Istanbul. Handlingen kretsar kring systrarna Seyran och Suna, vars vägar korsas med den förmögna ungkarlen Ferit. Det kommer att leda till att deras liv förändras, för alltid. I andra säsongen av Golden Boy fortsätter vi följa Ferit och Seyran vars förbjudna kärlek fortfarande att blomstra men kan den överleva bland de förmögna familjerna i Istanbul, vars vardag genomsyras förbjuden kärlek, lögner och svek. Del 53 av 125. Säsong 2. Regissör: Burcu Alptekin. Medverkande: Afra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu.

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (74)
  • 26/8 kl 13:00
Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (75)
  • 27/8 kl 12:00

Avsnitt 54

I den här dramaserien skildras livet för den välbärgade gräddan i Istanbul. Handlingen kretsar kring systrarna Seyran och Suna, vars vägar korsas med den förmögna ungkarlen Ferit. Det kommer att leda till att deras liv förändras, för alltid. I andra säsongen av Golden Boy fortsätter vi följa Ferit och Seyran vars förbjudna kärlek fortfarande att blomstra men kan den överleva bland de förmögna familjerna i Istanbul, vars vardag genomsyras förbjuden kärlek, lögner och svek. Del 54 av 125. Säsong 2. Regissör: Burcu Alptekin. Medverkande: Afra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu.

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (76)
  • 27/8 kl 13:00

Säsong 1

Avsnitt 1

Seriestart. Halis Agha, familjefadern i en framgångsrik familj i Istanbul, börjar oroa sig för sitt barnbarn Ferit och hans hänsynslösa beteende. Han beordrar därför sin svärdotter att återvända till deras hemstad för att hitta en passande brud. I den här dramaserien skildras livet för den välbärgade gräddan i Istanbul. Handlingen kretsar kring systrarna Seyran och Suna, vars vägar korsas med den förmögna ungkarlen Ferit. Det kommer att leda till att deras liv förändras, för alltid. Regissör: Burcu Alptekin. Medverkande: Afra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu.

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (77)
  • 11/7 kl 21:00

Avsnitt 2

Ferit har ett och annat att reda ut med sin kärlek Perin, som trots allt hanterar situationen med lugn. Suna förbereder sig för förlovningen, samtidigt som familjen Korhan anländer till Gaziantep. I den här dramaserien skildras livet för den välbärgade gräddan i Istanbul. Handlingen kretsar kring systrarna Seyran och Suna, vars vägar korsas med den förmögna ungkarlen Ferit. Det kommer att leda till att deras liv förändras, för alltid. Del 2 av 118. Säsong 1. Regissör: Burcu Alptekin. Medverkande: Afra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu.

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (78)
  • 15/7 kl 21:00
  • 20/7 kl 23:10

Avsnitt 3

Suna blir accepterad som brud till Ferit, men överraskningen som väntar vid bröllopsceremonin är något som varken Suna eller systern Seyran är beredda på. Ferits största rackartyg har ännu inte genomförts.. I den här dramaserien skildras livet för den välbärgade gräddan i Istanbul. Handlingen kretsar kring systrarna Seyran och Suna, vars vägar korsas med den förmögna ungkarlen Ferit. Det kommer att leda till att deras liv förändras, för alltid. Del 3 av 118. Säsong 1. Regissör: Burcu Alptekin. Medverkande: Afra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu.

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (79)
  • 16/7 kl 21:00
  • 21/7 kl 00:10

Avsnitt 4

Spänningarna mellan Orhan och Ifakat stiger och Ifakat beger sig tillbaka till Istanbul. Seyran och Ferit hanterar allt pappersarbete inför bröllopet och bestämmer ett datum. Pelin bjuder Ferit på en överraskning. I den här dramaserien skildras livet för den välbärgade gräddan i Istanbul. Handlingen kretsar kring systrarna Seyran och Suna, vars vägar korsas med den förmögna ungkarlen Ferit. Det kommer att leda till att deras liv förändras, för alltid. Del 4 av 118. Säsong 1. Regissör: Burcu Alptekin. Medverkande: Afra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu.

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (80)
  • 17/7 kl 21:00
  • 21/7 kl 23:00

Avsnitt 5

Seyran kommer närmare Gülgün på en middag med sina framtida svärföräldrar. Efter att ha fått reda på att det inte var Ferits egen idé att gifta sig, ändras Seyrans bild av honom. I den här dramaserien skildras livet för den välbärgade gräddan i Istanbul. Handlingen kretsar kring systrarna Seyran och Suna, vars vägar korsas med den förmögna ungkarlen Ferit. Det kommer att leda till att deras liv förändras, för alltid. Del 5 av 118. Säsong 1. Regissör: Burcu Alptekin. Medverkande: Afra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu.

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (81)
  • 18/7 kl 21:00
  • 22/7 kl 00:00

Avsnitt 6

Seyran och Ferits bröllopsnatt blir inte som tänkt, när en tredje person väntar i hotellrummet. Det blir en oväntad natt full av alkohol och fest, men Ferits diabetes ställer till det. I den här dramaserien skildras livet för den välbärgade gräddan i Istanbul. Handlingen kretsar kring systrarna Seyran och Suna, vars vägar korsas med den förmögna ungkarlen Ferit. Det kommer att leda till att deras liv förändras, för alltid. Del 6 av 118. Säsong 1. Regissör: Burcu Alptekin. Medverkande: Afra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu.

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (82)
  • 22/7 kl 21:00
  • 27/7 kl 23:10

Avsnitt 7

Seyran och Ferit kommer till huset och träffar resten av familjen och dess anställda. Medan vissa tar emot dem med öppna armar, visar andra sitt hat öppet. Suna, som är kvar i Antep, känner sig deprimerad av den senaste tidens händelser. I den här dramaserien skildras livet för den välbärgade gräddan i Istanbul. Handlingen kretsar kring systrarna Seyran och Suna, vars vägar korsas med den förmögna ungkarlen Ferit. Det kommer att leda till att deras liv förändras, för alltid. Del 7 av 118. Säsong 1. Regissör: Burcu Alptekin. Medverkande: Afra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu.

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (83)
  • 23/7 kl 21:00
  • 28/7 kl 00:10

Avsnitt 8

Halis Agha tar nästa steg mot att göra Ferit till en riktig man. I Antep börjar situationen bli allt mer problematisk för Suna och familjen diskuterar kring om de bör göra en flytt till Istanbul, en gång för alla. I den här dramaserien skildras livet för den välbärgade gräddan i Istanbul. Handlingen kretsar kring systrarna Seyran och Suna, vars vägar korsas med den förmögna ungkarlen Ferit. Det kommer att leda till att deras liv förändras, för alltid. Del 8 av 118. Säsong 1. Regissör: Burcu Alptekin. Medverkande: Afra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu.

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (84)
  • 24/7 kl 21:00
  • 28/7 kl 23:20

Avsnitt 9

Ferit blir informerad om sitt nya jobb av Halis Agha, vilket gör honom upprörd. Bråket mellan Seyran och Ferit börjar att lugna ner sig, men plötsligt får Seyran chockerande nyheter av Suna. I den här dramaserien skildras livet för den välbärgade gräddan i Istanbul. Handlingen kretsar kring systrarna Seyran och Suna, vars vägar korsas med den förmögna ungkarlen Ferit. Det kommer att leda till att deras liv förändras, för alltid. Del 9 av 118. Säsong 1. Regissör: Burcu Alptekin. Medverkande: Afra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu.

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (85)
  • 25/7 kl 21:00
  • 29/7 kl 00:15

Avsnitt 10

Seyran gör allt i sin makt för att lätta upp stämningen i huset och tar sig an Sultan och Asuman. Kazim och hans familj bestämmer sig för att flytta till Istanbul och starta ett nytt liv. I den här dramaserien skildras livet för den välbärgade gräddan i Istanbul. Handlingen kretsar kring systrarna Seyran och Suna, vars vägar korsas med den förmögna ungkarlen Ferit. Det kommer att leda till att deras liv förändras, för alltid. Del 10 av 118. Säsong 1. Regissör: Burcu Alptekin. Medverkande: Afra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu.

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (86)
  • 29/7 kl 21:00
  • 3/8 kl 23:10

Avsnitt 11

Kazims familj blir inte imponerade av deras nya familjehem. Kazim besöker Halis så fort han kan, men blir inte välkomnad på det sätt han hade hoppats på. Suna får reda på anledningen till varför Ferit valde Seyran över henne. I den här dramaserien skildras livet för den välbärgade gräddan i Istanbul. Handlingen kretsar kring systrarna Seyran och Suna, vars vägar korsas med den förmögna ungkarlen Ferit. Det kommer att leda till att deras liv förändras, för alltid. Del 11 av 118. Säsong 1. Regissör: Burcu Alptekin. Medverkande: Afra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu.

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (87)
  • 30/7 kl 21:00
  • 4/8 kl 00:05

Avsnitt 12

Oroligheterna mellan Seyran och Ferit fortsätter och Ferit söker tröst hos Pelin. När han återvänder till huset får Seyran en överraskning som heter duga. I den här dramaserien skildras livet för den välbärgade gräddan i Istanbul. Handlingen kretsar kring systrarna Seyran och Suna, vars vägar korsas med den förmögna ungkarlen Ferit. Det kommer att leda till att deras liv förändras, för alltid. Del 12 av 118. Säsong 1. Regissör: Burcu Alptekin. Medverkande: Afra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu.

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (88)
  • 31/7 kl 21:00
  • 4/8 kl 23:00

Avsnitt 13

Ferit reagerar starkt på Yusufs ankomst till huset och Seyran tvingas ljuga, men Ferit genomskådar lögnen. Senare behöver de förklara den komplicerade situationen för Suna. I den här dramaserien skildras livet för den välbärgade gräddan i Istanbul. Handlingen kretsar kring systrarna Seyran och Suna, vars vägar korsas med den förmögna ungkarlen Ferit. Det kommer att leda till att deras liv förändras, för alltid. Del 13 av 118. Säsong 1. Regissör: Burcu Alptekin. Medverkande: Afra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu.

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (89)
  • 1/8 kl 21:00
  • 5/8 kl 00:00

Avsnitt 14

Yusuf insisterar på att prata med Seyran och vägrar inse att hon nu är gift med Ferit. Ferit har svårt att hantera sin ilska och tar ut sina känslor på husets anställda. I den här dramaserien skildras livet för den välbärgade gräddan i Istanbul. Handlingen kretsar kring systrarna Seyran och Suna, vars vägar korsas med den förmögna ungkarlen Ferit. Det kommer att leda till att deras liv förändras, för alltid. Del 14 av 118. Säsong 1. Regissör: Burcu Alptekin. Medverkande: Afra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu.

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (90)
  • 5/8 kl 21:00
  • 10/8 kl 23:10

Avsnitt 15

Efterskalvet av Kazims fest når Korhanhuset. Esme och Hattuç kommer dit, efter att ha blivit inbjudna av Gülgün och möts för första gången på flera år. Latif delar med sig av en stor hemlighet till Hali. I den här dramaserien skildras livet för den välbärgade gräddan i Istanbul. Handlingen kretsar kring systrarna Seyran och Suna, vars vägar korsas med den förmögna ungkarlen Ferit. Det kommer att leda till att deras liv förändras, för alltid. Del 15 av 118. Säsong 1. Regissör: Burcu Alptekin. Medverkande: Afra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu.

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (91)
  • 6/8 kl 21:00
  • 11/8 kl 00:10

Avsnitt 16

Halis Agha får reda på att Yusuf var Seyrans pojkvän i hennes hemstad och konfronterar Ferit och Seyran. Ifakat avslöjar att hon inte kommer att tillåta att Seyran börjar plugga på universitetet. I den här dramaserien skildras livet för den välbärgade gräddan i Istanbul. Handlingen kretsar kring systrarna Seyran och Suna, vars vägar korsas med den förmögna ungkarlen Ferit. Det kommer att leda till att deras liv förändras, för alltid. Del 16 av 118. Säsong 1. Regissör: Burcu Alptekin. Medverkande: Afra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu.

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (92)
  • 7/8 kl 21:00
  • 11/8 kl 23:00

Avsnitt 17

Ferit besöker Pelin för att fira deras treårsdag och råkar senare somna hemma hos henne. Seyran och Abidin försöker senare hjälpa honom att komma in i huset utan att bli upptäckt. I den här dramaserien skildras livet för den välbärgade gräddan i Istanbul. Handlingen kretsar kring systrarna Seyran och Suna, vars vägar korsas med den förmögna ungkarlen Ferit. Det kommer att leda till att deras liv förändras, för alltid. Del 17 av 118. Säsong 1. Regissör: Burcu Alptekin. Medverkande: Afra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu.

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (93)
  • 8/8 kl 21:00
  • 11/8 kl 23:55

Avsnitt 18

Pelin tänjer på Seyrans tålamod när hon dyker upp vid middagen. Suna imponerar på alla med sina språkkunskaper och Kazim blir stolt. Seyran och Ferit gör en överenskommelse om Pelin och Yusuf. I den här dramaserien skildras livet för den välbärgade gräddan i Istanbul. Handlingen kretsar kring systrarna Seyran och Suna, vars vägar korsas med den förmögna ungkarlen Ferit. Det kommer att leda till att deras liv förändras, för alltid. Del 18 av 118. Säsong 1. Regissör: Burcu Alptekin. Medverkande: Afra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu.

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (94)
  • 12/8 kl 21:00
  • 17/8 kl 23:10

Avsnitt 19

Yusuf besöker Halis Agha för att be om ett jobb i huset, men Seyran och Ferit känner sig missnöjda med situationen. Seyran oroar sig för att hennes pappa och syster ska känna igen Yusuf när de besöker dem. I den här dramaserien skildras livet för den välbärgade gräddan i Istanbul. Handlingen kretsar kring systrarna Seyran och Suna, vars vägar korsas med den förmögna ungkarlen Ferit. Det kommer att leda till att deras liv förändras, för alltid. Del 19 av 118. Säsong 1. Regissör: Burcu Alptekin. Medverkande: Afra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu.

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (95)
  • 13/8 kl 21:00
  • 18/8 kl 00:05

Avsnitt 20

Suna hjälper Fuat med att hitta ett jobb, men bryter plötsligt ihop. Kazim hör sina döttrar prata med Yusuf och blir vansinnig, vilket leder till att Seyran blir orolig för Sunas säkerhet. I den här dramaserien skildras livet för den välbärgade gräddan i Istanbul. Handlingen kretsar kring systrarna Seyran och Suna, vars vägar korsas med den förmögna ungkarlen Ferit. Det kommer att leda till att deras liv förändras, för alltid. Del 20 av 118. Säsong 1. Regissör: Burcu Alptekin. Medverkande: Afra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu.

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (96)
  • 14/8 kl 21:00
  • 18/8 kl 23:10

Avsnitt 21

Seyran och Ferit tillbringar en heldag utanför huset, med frukost och gemensam träning. Suna tillbringar dagen tillsammans med Fuat, men plötsligt behöver han rädda sin lillebror från att hamna i trubbel. I den här dramaserien skildras livet för den välbärgade gräddan i Istanbul. Handlingen kretsar kring systrarna Seyran och Suna, vars vägar korsas med den förmögna ungkarlen Ferit. Det kommer att leda till att deras liv förändras, för alltid. Del 21 av 118. Säsong 1. Regissör: Burcu Alptekin. Medverkande: Afra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu.

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (97)
  • 15/8 kl 21:00
  • 19/8 kl 00:05

Avsnitt 22

Halis Agha besöker Kazims hus och har ett känslosamt samtal med Hattuç. Ferit, Fuat, Suna och Seyran går ut tillsammans och Seyran överraskar med en dold talang. I den här dramaserien skildras livet för den välbärgade gräddan i Istanbul. Handlingen kretsar kring systrarna Seyran och Suna, vars vägar korsas med den förmögna ungkarlen Ferit. Det kommer att leda till att deras liv förändras, för alltid. Del 22 av 118. Säsong 1. Regissör: Burcu Alptekin. Medverkande: Afra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu.

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (98)
  • 19/8 kl 21:00
  • 24/8 kl 23:15

Avsnitt 23

Asuman är inte glad över att Suna befinner sig i huset. Ferit berättar sanningen om vad som hände med Suna under gårdagskvällen, men Seyran tror inte på att Ferit är oskyldig. I den här dramaserien skildras livet för den välbärgade gräddan i Istanbul. Handlingen kretsar kring systrarna Seyran och Suna, vars vägar korsas med den förmögna ungkarlen Ferit. Det kommer att leda till att deras liv förändras, för alltid. Del 23 av 118. Säsong 1. Regissör: Burcu Alptekin. Medverkande: Afra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu.

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (99)
  • 20/8 kl 21:00
  • 25/8 kl 00:10

Avsnitt 24

Zahide hittar en passande match till Suna och ber Seyran om hjälp. Ferit besöker Pelin när Seyran är iväg med familjen, men kvällen slu*tar inte som de hoppats på. I den här dramaserien skildras livet för den välbärgade gräddan i Istanbul. Handlingen kretsar kring systrarna Seyran och Suna, vars vägar korsas med den förmögna ungkarlen Ferit. Det kommer att leda till att deras liv förändras, för alltid. Del 24 av 118. Säsong 1. Regissör: Burcu Alptekin. Medverkande: Afra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu.

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (100)
  • 21/8 kl 21:00
  • 25/8 kl 23:05

Avsnitt 25

Seyran pratar ut med Suna om incidenten mellan henne och Ferit, men Kazim tjuvlyssnar på konversationen och blir rasande. Plötsligt hamnar Suna i en besvärlig situation och Seyran och Ferit försöker desperat att hjälpa till. I den här dramaserien skildras livet för den välbärgade gräddan i Istanbul. Handlingen kretsar kring systrarna Seyran och Suna, vars vägar korsas med den förmögna ungkarlen Ferit. Det kommer att leda till att deras liv förändras, för alltid. Del 25 av 118. Säsong 1. Regissör: Burcu Alptekin. Medverkande: Afra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu.

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (101)
  • 22/8 kl 21:00
  • 26/8 kl 00:00

Avsnitt 26

Ferit och Seyran beger sig till Kazims hus för att hjälpa Suna att fly och får hjälp av Abidin. De lyckas få ut Suna från huset, men gömstället som Ferit hittar gör Seyran mycket nervös. I den här dramaserien skildras livet för den välbärgade gräddan i Istanbul. Handlingen kretsar kring systrarna Seyran och Suna, vars vägar korsas med den förmögna ungkarlen Ferit. Det kommer att leda till att deras liv förändras, för alltid. Del 26 av 118. Säsong 1. Regissör: Burcu Alptekin. Medverkande: Afra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu.

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (102)
  • 26/8 kl 21:00

Avsnitt 27

Ferit kommer på en osannolik plan för att lyckas få in Suna i Korhanhuset utan att det märks. Kazim upptäcker att Suna saknas och tar ut sin ilska på Esme. I den här dramaserien skildras livet för den välbärgade gräddan i Istanbul. Handlingen kretsar kring systrarna Seyran och Suna, vars vägar korsas med den förmögna ungkarlen Ferit. Det kommer att leda till att deras liv förändras, för alltid. Del 27 av 118. Säsong 1. Regissör: Burcu Alptekin. Medverkande: Afra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu.

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (103)
  • 27/8 kl 21:00

Dela programmet

Play på tv

Aktuella och kommande play-program som sänds på tv nu, har sänts eller kommer att sändas på tv. Sortera och filtera efter genre. Streama och titta på program, serier och filmer direkt via webb-tv.

Golden Boy TV4 Play Streama Webb-TV (2024)
Top Articles
Shakcentral Cold Dot
Esc Of Lake Erie West
Great Clips Mount Airy Nc
English Bulldog Puppies For Sale Under 1000 In Florida
Fat Hog Prices Today
Sandrail Options and Accessories
Craigslist Portales
Us 25 Yard Sale Map
Songkick Detroit
Walgreens Alma School And Dynamite
Gameplay Clarkston
Mivf Mdcalc
Nieuwe en jong gebruikte campers
Cars For Sale Tampa Fl Craigslist
Tiraj Bòlèt Florida Soir
Craigslist Estate Sales Tucson
Urban Dictionary Fov
Slmd Skincare Appointment
Washington Poe en Tilly Bradshaw 1 - Brandoffer, M.W. Craven | 9789024594917 | Boeken | bol
Bjork & Zhulkie Funeral Home Obituaries
Flights To Frankfort Kentucky
Craigslist Deming
Belle Delphine Boobs
Justified Official Series Trailer
Moviesda3.Com
Jenn Pellegrino Photos
What Channel Is Court Tv On Verizon Fios
Kentuky Fried Chicken Near Me
In hunt for cartel hitmen, Texas Ranger's biggest obstacle may be the border itself (2024)
Slv Fed Routing Number
Truis Bank Near Me
Gabrielle Enright Weight Loss
Rocketpult Infinite Fuel
Darrell Waltrip Off Road Center
Ny Post Front Page Cover Today
Solemn Behavior Antonym
Whitehall Preparatory And Fitness Academy Calendar
D3 Boards
Section 212 at MetLife Stadium
Kerry Cassidy Portal
Yogu Cheshire
Express Employment Sign In
Garland County Mugshots Today
Searsport Maine Tide Chart
How the Color Pink Influences Mood and Emotions: A Psychological Perspective
Headlining Hip Hopper Crossword Clue
Plumfund Reviews
Diablo Spawns Blox Fruits
Lorcin 380 10 Round Clip
Cheryl Mchenry Retirement
Bellin Employee Portal
Dr Seuss Star Bellied Sneetches Pdf
Latest Posts
Article information

Author: Pres. Carey Rath

Last Updated:

Views: 6226

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Pres. Carey Rath

Birthday: 1997-03-06

Address: 14955 Ledner Trail, East Rodrickfort, NE 85127-8369

Phone: +18682428114917

Job: National Technology Representative

Hobby: Sand art, Drama, Web surfing, Cycling, Brazilian jiu-jitsu, Leather crafting, Creative writing

Introduction: My name is Pres. Carey Rath, I am a faithful, funny, vast, joyous, lively, brave, glamorous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.